november 2011

FERDIGFLYTTET OG TILBAKE PÅ BLOGGEN MED NYE SPENNENDE OPPSKRIFTER OG ANNET SNAKS!

Nå er det faktisk over en måned siden mitt siste blogginnlegg..

På den tiden har jeg (les: mamma, pappa og broren min) rukket å pusse opp leiligheten jeg flyttet til, fått meg ny jobb og jeg har fått en kjempesøt bil av mamma og pappa i bursdag/julegave!

Skal jeg være ærlig så har de siste 9 mnd gått rett vest matmessig for min del. Har lagt på meg mye (alt for mye) og jeg har begynt å bli syk heletiden igjen, sånn som jeg var før jeg spiste lavkarbomat.. Fleisen er også full av urenheter, huden er tørr, håret ser ikke ut og jeg er trøtt typ 24/7..

Men nuh er jeg tilbake i de gode vanene, noe som betyr at jeg SKAL-VIL-MÅ-BØR bli frisk i umiddelbar fremtid!

Neste skritt er å få snudd den hersens døgnrytmen - oioi for en morgenfugl som skriver blogginnlegg klokken halv 5 tenker kanskje dere.. Åneida jeg har bare ikke lagt meg ennå..

I tiden fremover kommer det masse matinspirasjon til dere! Nå som jeg bor rett ved sidenav foreldrene mine er ikke mat lenger noe mangelvare! Ikke trenger jeg å leve på 15 kr nudler fra Rema1000 èn måned i strekk og ikke trenger jeg å hamstre grandis fordi det er på tilbud! Nei, nå blir det ordentlig kvalitetsmat!


Så til en skikkelig GLADNYHET for ryggen min! Jeg har fått meg soverom!!! Det er nesten like stort som hele stue-kjøkken-soverommet jeg hadde i hybelen i Drammen, snakk om kontrast!


Og det beste! Jeg har fått meg ikke-oppblåsbar seng UTEN motor!

Håper det går bra med dere alle sammen, kjempekoselig å logge meg inn på både blogg og mail og se så utrolig mange som har skrevet til meg! :)

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits