juli 2011

HVIL I FRED - Dere er for evig savnet!

Mine tanker går til de etterlatte, selvfølgelig spesielt til familiene til de jeg kjente som omkom på Utøya. Det er uendelig urettferdig at livene deres ble tatt fra de så alt for tidlig! 

Ingen foreldre fortjener å måtte gravlegge barnet sitt! Måtte alle ofrene fra Oslo og Utøya hvile i fred. Dere vil aldri bli glemt♥

Trykk her og støtt oppfordringen om begravelse for alle ofrene på statens regning!

Jeg håper av hele mitt hjerte at denne tragedien har tatt sitt siste menneskeliv så alle de skadede og savnede kommer tilbake til oss like hele♥

Det er lett å si "Å, jeg hater han, måtte han brenne i helvette, nå er jeg for dødsstraff.. gi han til folket" etc. Men, når man setter seg ned og virkelig tenker etter så gjør slike utsagn oss bare mer lik han!

På en eller annen måte vil dette forferdelige monsteret få den straffen han fortjener! Vi som nasjon bør heller fokusere på å trøste de som trenger det, minnes de som gikk tapt og sørge for at dette aldri skjer igjen! 

http://dt.no/polopoly_fs/minnemarkering-1.6382755!/image/2316454423.jpg_gen/derivatives/derivative_article_904/2316454423.jpg
(Bilde: dt.no)

Det er viktig å prøve å finne små lys i de mørke dagene vi har gått og går gjennom. Lørdag natt ble et lite lys for meg, da møtte jeg flere av de jeg kjenner som var på Utøya. Selvom det var fryktelig trist å stå på Bragernes Torg og se på alle blomstene og lysene, så var det samtidig utrolig godt å gi de en lang klem og vite at de lever og er trygge!

 ♥ 22.07.11 - Hvil i fred - We will never forget 

Sommerferie! =)

Stakkars bloggen har blitt helt forfallen den siste tiden. Jeg er så lite hjemme at jeg klarer ikke sette meg ned å lage ordentlig innlegg lengre.

Men kommer sterkere tilbake før dere vet ordet av det!

Da skal jeg fortsette med CampKilo - Kickstart. Har du noen sommerkilo du gjerne skulle fjernet i hui og hast kan du gå inn her og bestille gratis prøvesmak for å se om det er noe for deg :)

I tillegg starter jeg med treningskonseptet til BootyBuilding om ikke lenge! Gleder meg som en liten unge på juleaften! Da er det farvel til the fishingboll-body og hellå muskler!
Har du lyst til å vite mer om konseptet deres så gå inn på nettsiden deres! Der kan du nemli kjøpe fult trening - og lavkarbokosthold og lese masse spenennde artikler!

Og så en gladnyhet til alle dere som har sendt mail: Selvfølgelig skal jeg tilbake til ketogent kosthold etterhvert og selvfølgelig kommer det masse spennende oppskrifter ut over høsten! :)

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits