BootyBuilding

BootyBuilding: Fettforbrenning gjort enkelt!

Er du lei av en kropp som tviholder på fettet uansett hvor mange timer du løper på mølla, hvor mye grønsaker du knasker på og hvor mange ganger du sier neitakk til kaker og hopper over kveldsmaten?

Vel, det er i alle fall jeg!

Som så alt for mange andre har jeg alltid vært av den oppfattning at for å få en tynn og veltrent kropp må man trene kondisjon til man ser døden i hvitøyet.. Det skader heller ikke å la være å spise så lenge som mulig og unngå styrketrening som pesten, da blir man jo trossalt bare tjukkere og får bollemuskler.

Heldigvis begynner flere og flere å få opp øynene for hvor utrolig feil, dum og usunn den oppfattningen er!

Nå er eksamenstiden min over og jeg skal straks begynne mitt spennende samarbeid med BootyBuilding! På deres nettside finner man kosthold - og treningskonsept rettet mot alle oss damer. Endelig noe som er skreddersydd for at vi skal oppnå våre mål!

Jeg har nettopp lest e-boken "Fettforbrenning gjort enkelt" og som mange av dere vet er mine kunnskaper om trening ikke helt på topp, de kan egentlig kalles ueksisterende. Så jeg fikk en god del aha-opplevelser da jeg leste den. I utgangspunktet så jeg for meg å ikke forstå noenting men hele boken er skrevet på en forståelig måte med vanlig "mannen-i-gata" språk.

Det geniale med denne e-boken er jo at man har den på pcen og da er det også mye enklere å lese og virkelig sette seg inn i det som står!

I boken får man blant annet vite:
- Hvordan man kan bli kvitt de gjenstridige fettreservene
- Hvordan det faktisk er mulig å bli kvitt cellulitter!
- Hvordan fettforbrenningen i kroppen fungerer og hvordan manipulere den slik at man får de resultatene man ønsker
- Hvordan bygge opp en lavkarbodiett for optimal fettforbrenning

Boken går gjennom to treningsprotokoller i detalj. I tillegg får man forslag til hvordan man kan sette opp treningen uke for uke. Avslutningsvis får man litt informasjon om spisedager og hvordan disse gjennomføres.


Ekstrem Fettforbrenning- Gjort enkelt!

Målgruppen for denne eboken er i utgangspunktet for de med en fettprosent på mellom 15 og 18% men den kan gjerne benyttes for fettreduksjon selvom man ligger på en høyere prosent.

 

Dersom du føler at du trener mye men ikke får resultatene du fortjener anbefaler jeg deg virkelig på det sterkeste å gå inn på BootyBuildings hjemmesider å ta en titt på hva de har å tilby!

Det er en utrolig motiverende e-bok å lese og begge protokollene som gjennomgås er forklart på en enkel måte.
Nå har jeg lest gjennom boken to ganger og etter gang nummer to fant jeg frem treningstøyet mitt! Man blir utrolig motivert til å begynne å trene allerede mens man sitter der å leser boka.

Idag er det go-vær i Drammen så nå skal jeg prøve meg på en powewalk opp Strømsåsen.. 

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits