Blogg

Atkinsbarer - juks med næringsinnholdet!

Veldig mange av dere mailer meg og spør om jeg ikke kan skrive mer om hvilke type atkinsbarer jeg liker best, hvor jeg kjøper de og hva slags priser det ligger på.

Svaret er så enkelt at jeg kjenner sola titter frem i hodet mitt av stolthet når jeg sier: JEG RØRER IKKE ATKINSBARER!

Årsaken er ikke at de er laget av gift og guff og er farlige for allverdens mennesker, men jeg liker ikke sjokolade særlig godt og jeg har bare smakt de barene med sjokoladesmak så derfor ser jeg ikke poenget.

Men i alle fall så skrev jeg jo på søndag at jeg vil tro noen av dere får en liten aha-opplevelse av det jeg har tenkt til å si nå. Det handler om næringsinnholdet på barene og forklarer egentlig hele årsaken til at noen føler at Atkinsbarer er partystoppere.

Som på bildet står det net. carb ---- på pakken og den ligger vel gjerne på rundt 1,5-4 g. pr. 100, det mange ikke vet er at dette ikke alltid er sant., de jukser rett og slett litt. Karbohydratene er regnet ut fra et gjennomsnitt og svaret legges ofte langt under gjennomsnittet. Grunnen til at de kan gjøre det på den måten er at det er individuelt hvor mye karbohydrater kroppen tar opp fra barene. Med andre ord kan net. carb være helt opp mot 10-15. g pr. 100 hvis kroppen din er mottakelig for å ta de opp.


Jeg forstår ikke hvorfor noen giddere å spise sånne kunstige drittprodukter?
Hvorfor da ikke lage foreksempel hjemmelagede knekkebrød eller muslibarer? Eller bruke noen minutter ekstra om morningen på å pakke med et mellommåltid?

Ta en titt! :)

Jeg synes alltid det er morsomt å snoke når folk jeg følger skriver om andre blogger de leser (unntaket er kanskje rosabloggerne som skriver om brunkremen sin)

Så da tenker jeg at dere er av samme sorten! Derfor skal jeg vise dere en blogger jeg følger, Mari, en god venninne av meg. Hun har nettopp fått seg en ny blogg og jeg synes dere alle sammen skal ta turen innom her og lese!

Mari er også kjempeflink med makramè og hun har sin egen nettbutikk hvor hun selger det hun lager.

Til sommern skal jeg ha meg et sånt et:

Produktbilde
Love it

Vil du møte et sunnhetsmonster?

HVIL I FRED - Dere er for evig savnet!

Mine tanker går til de etterlatte, selvfølgelig spesielt til familiene til de jeg kjente som omkom på Utøya. Det er uendelig urettferdig at livene deres ble tatt fra de så alt for tidlig! 

Ingen foreldre fortjener å måtte gravlegge barnet sitt! Måtte alle ofrene fra Oslo og Utøya hvile i fred. Dere vil aldri bli glemt♥

Trykk her og støtt oppfordringen om begravelse for alle ofrene på statens regning!

Jeg håper av hele mitt hjerte at denne tragedien har tatt sitt siste menneskeliv så alle de skadede og savnede kommer tilbake til oss like hele♥

Det er lett å si "Å, jeg hater han, måtte han brenne i helvette, nå er jeg for dødsstraff.. gi han til folket" etc. Men, når man setter seg ned og virkelig tenker etter så gjør slike utsagn oss bare mer lik han!

På en eller annen måte vil dette forferdelige monsteret få den straffen han fortjener! Vi som nasjon bør heller fokusere på å trøste de som trenger det, minnes de som gikk tapt og sørge for at dette aldri skjer igjen! 

http://dt.no/polopoly_fs/minnemarkering-1.6382755!/image/2316454423.jpg_gen/derivatives/derivative_article_904/2316454423.jpg
(Bilde: dt.no)

Det er viktig å prøve å finne små lys i de mørke dagene vi har gått og går gjennom. Lørdag natt ble et lite lys for meg, da møtte jeg flere av de jeg kjenner som var på Utøya. Selvom det var fryktelig trist å stå på Bragernes Torg og se på alle blomstene og lysene, så var det samtidig utrolig godt å gi de en lang klem og vite at de lever og er trygge!

 ♥ 22.07.11 - Hvil i fred - We will never forget 

Har du noen forslag?

Nå som jeg har en helt ny blogg er sidene egentlig litt blanke i forhold til hva jeg skal blogge om.

Kommer til å fortsette som før, men nå er gulvet åpent dersom det er noen som vil foreslå at jeg gjør noe anderledes! :)

Er det noen som har ønsker om hva jeg skal blogge mer/mindre om?

 

 

Vil du følge den nye bloggen min?

For å følge meg på bloglovin trykker du på denne linken ♥

Jeg har forresten også presentert bloggen min på Bloggurat, spennende spennende! Klarte tilogmed å plasse min blogg i Drammennorske bloggkart!

Blir ratt helt stolt av mine egne tekniske ferdigheter her!

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits