Beklager at jeg har vært fryktelig dårlig til å blogge den siste tiden. Har egentlig ikke noe god unnskyldning til hvorfor heller, det har bare vært mye annet som har opptatt tiden min.
Imorgen er det jo 17 mai og da er det jo viktig med litt gode kaker og is!
For min del blir det vanlig kaker og masse is for jeg har tatt meg litt pause fra ketose-livet. Men jeg kan jo likevel dele litt med dere da!
Suksessterte - oppskrift 
Squash-muffins - oppskrift

Lavkarbo-bringebæris:
Du trenger:
- 150 gram bringebær
- 2 ss sukrinmelis
- 1/2 vaniljestang
- 1/2 ts JBK
Kok opp alle ingrediensene og mos bærene. Hell over i en sil så man får fjernet bærfrøene, avkjøl i vannbad
- 4 eggeplummer
- 3 ss sukrinmelis
- 1 vaniljestang
- 10 dråper vaniljeessens
- 5 dl kremfløte
Pisk egg, sukrin, vaniljestang og essens i en bolle og stivpisk krem i en annen bolle, bland de to og hell over i iskremmaskinen. Har du ikke maskin kan du ha isen i fryseren og røre om en gang hver halvtime/time
Når iskremen er ferdig i maskinen heller man den over i en ny bolle og tilsetter bærsausen. Rør grovt rundt slik at sausen ikke blander seg helt med isen. Sett i frysen en stund og vips, fiks ferdig kjempegod is!
Energi: 2063
Karbohydrat: 19,44 g.
Fett: 209,03 g.
Protein: 22,89 g.
Lavkarbokaffe, whiskey og - karamellis med paranøtter og kanel:
- 2 korker whiskey
- 1 dl sterk kaffe
- 70 gram paranøtter
- 30 gram hjemmelaget karamell
- 2 ss sukrinmelis
- 1/2 ts JBK
Kutt paranøttene i passe store biter, jeg kuttet mine i fire. Ha alt i en kjele og kok opp til det blir en tykk masse, avkjøl i vannbad.
- 4 eggehviter
- 3 ss sukrinmelis
- 5 dl kremfløte
- 1 ts kanel
Stivpisk eggehvitte og sukrin i en bolle og krem og kanel i en annen, bland de to og ha de over i iskremmaskinen. Når iskremen er ferdig, ha den over i en annen bolle og bland inn kaffemassen og whiskeyen grovt. Ha i fryseren en stund og kos deg med en kjempegod "voksen-is"
Energi: 2356
Karbohydrat: 17,21 g.
Fett: 237,74 g.
Protein: 34,31 g.
♥Ønsker alle en kjempefin 17 mai feiring!♥