Man tar det man har - lunsj:

Idag skulle jeg så fint lage med meg en ordentlig god lunsj på jobb! I bilen på vei til jobb kom jeg på at jeg hadde helt glemt å ta med meg mat i det heletatt..

Heldigvis er det mat på jobben, så da ble det litt alternativlunsj.

Så hvis du står der skrubbsulten og er på nippet til å spise noe med masse karbohydrater. Ta heller en titt på pålegget du har tilgjengelig, det er nok mye der som er lavkarbovennlig!


Ost, philadelfiaost, agurk, dansk salami og leverpostei. Ble ikke akkurat stappmett men har ikke lyst til å spise mine egne fingre lengre så det er et skritt i rett retning!

Etter jobb skal jeg bort til min kjære Mali og spise middag! Hvis vi husker å ta bilde så kommer det noe spennende på bloggen litt senere. Ikveld skal vi på travebanen og se på hesten til Espen konkurrere.. aldri vært med på sånt før jeg så det blir moro.

2 kommentarer

MariHalvorsen

09.01.2012 kl.17:33

Så bra du fant litt mat :) Kos deg på travbanen :)
så godt ut da. det enkle er ofte det beste :D

Skriv en ny kommentar

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits