FERDIGFLYTTET OG TILBAKE PÅ BLOGGEN MED NYE SPENNENDE OPPSKRIFTER OG ANNET SNAKS!

Nå er det faktisk over en måned siden mitt siste blogginnlegg..

På den tiden har jeg (les: mamma, pappa og broren min) rukket å pusse opp leiligheten jeg flyttet til, fått meg ny jobb og jeg har fått en kjempesøt bil av mamma og pappa i bursdag/julegave!

Skal jeg være ærlig så har de siste 9 mnd gått rett vest matmessig for min del. Har lagt på meg mye (alt for mye) og jeg har begynt å bli syk heletiden igjen, sånn som jeg var før jeg spiste lavkarbomat.. Fleisen er også full av urenheter, huden er tørr, håret ser ikke ut og jeg er trøtt typ 24/7..

Men nuh er jeg tilbake i de gode vanene, noe som betyr at jeg SKAL-VIL-MÅ-BØR bli frisk i umiddelbar fremtid!

Neste skritt er å få snudd den hersens døgnrytmen - oioi for en morgenfugl som skriver blogginnlegg klokken halv 5 tenker kanskje dere.. Åneida jeg har bare ikke lagt meg ennå..

I tiden fremover kommer det masse matinspirasjon til dere! Nå som jeg bor rett ved sidenav foreldrene mine er ikke mat lenger noe mangelvare! Ikke trenger jeg å leve på 15 kr nudler fra Rema1000 èn måned i strekk og ikke trenger jeg å hamstre grandis fordi det er på tilbud! Nei, nå blir det ordentlig kvalitetsmat!


Så til en skikkelig GLADNYHET for ryggen min! Jeg har fått meg soverom!!! Det er nesten like stort som hele stue-kjøkken-soverommet jeg hadde i hybelen i Drammen, snakk om kontrast!


Og det beste! Jeg har fått meg ikke-oppblåsbar seng UTEN motor!

Håper det går bra med dere alle sammen, kjempekoselig å logge meg inn på både blogg og mail og se så utrolig mange som har skrevet til meg! :)

13 kommentarer

Så koselig å se du er tilbake :) Har savnet deg her. Sjekket innom stadig, og ventet på inlegg.

Ikke bare du som har merkelig døgnrytme. Slenger meg på den. hehe. Vi driver og flytter til Drammen nå, overtar huset vi har kjøpt til fredag. Og merker at kostholdet har vært opp og ned under flyttingen. Ikke helt 100% akkurat. Gleder meg til å komme på plass i nytt hjem og få kostholdet 100% igjen:)

Koselig rom du har fått og herlig du har fått deg en skikkelig seng <3
grattis !! :D velkommen tilbake da :*

24.11.2011 kl.13:26

Da blir det spennende å følge med videre! :) Velkommen tilbake.

Jeanette (Min lavkarboverden)

24.11.2011 kl.14:30

Velkommen tilbake, gleder meg til oppskriftene :)

MariHalvorsen

24.11.2011 kl.16:47

Åååh er godt du er tilbake, føler det er lenge siden sist :)

Maria

25.11.2011 kl.02:26

Velkommen tilbake - grattis med seng og jobb!

Polleke

25.11.2011 kl.15:51

Aww, så godt å høre at du er på plass igjen, og har en normal seng i tillegg! Skjønte ikke hvordan du holdt ut på den luftgreia! Godt å ha deg tilbake <3

Kine

25.11.2011 kl.20:18

Etter å ha prøvd ca alle dine oppskrifter, så gleder jeg meg til nye :D

Velkommen tilbake! :D

28.11.2011 kl.13:43

ENDELIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeg har gledet meg sånn til du skulle begynne å blogge igjen. Takk!

Brit

29.11.2011 kl.10:52

Blir spennende å følge deg! :)

Rebecca

30.11.2011 kl.19:43

Jei! Endelig fant jeg bloggen din igjen :D (Plagsomt med ny pc og alt som var lagret under favroitter ikke huskes :P)

Ann

02.12.2011 kl.20:13

åh, det har gått rett i dass for meg siden april. og jeg veier fortsatt over 90kg! Det er så hardt :-( julebrus, klementiner. naam! kan du legge ut bilde av hvordan du ser ut nå? gi meg motivasjon! hehe, jeg må begynne NÅ jeg også.. har ikke noe si om det er jul.. glad du er tilbake! :-D

Cec

12.12.2011 kl.07:08

Heisann, jeg leste dette innlegget først nå, og ville skrive en kommentar. Jeg forsøker å leve lavkarbo, men merker at jeg skeier ut mye pga problemer med å planlegge, og tidvis økonomi som gjør at man bare må spise det man har... kjipt. Men grunnen til at jeg ville skrive en kommentar, er fordi jeg ikke har vært syk siden jeg begynte å spise lavkarbo!!! Morsomt å lese at du også har hatt det sånn. Før har jeg pleid å være forkjølet 3-4 ganger pr år. Men det siste året - NULL. Bank i bordet... siden du nå skal skjerpe deg, skal jeg også ;) Vil jo ikke legge på meg alt igjen, og bli syk, i tillegg. Lykke til!

Skriv en ny kommentar

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits