Atkinsbarer - juks med næringsinnholdet!
Veldig mange av dere mailer meg og spør om jeg ikke kan skrive mer om hvilke type atkinsbarer jeg liker best, hvor jeg kjøper de og hva slags priser det ligger på.
Svaret er så enkelt at jeg kjenner sola titter frem i hodet mitt av stolthet når jeg sier: JEG RØRER IKKE ATKINSBARER!
Årsaken er ikke at de er laget av gift og guff og er farlige for allverdens mennesker, men jeg liker ikke sjokolade særlig godt og jeg har bare smakt de barene med sjokoladesmak så derfor ser jeg ikke poenget.
Men i alle fall så skrev jeg jo på søndag at jeg vil tro noen av dere får en liten aha-opplevelse av det jeg har tenkt til å si nå. Det handler om næringsinnholdet på barene og forklarer egentlig hele årsaken til at noen føler at Atkinsbarer er partystoppere.
Som på bildet står det net. carb ---- på pakken og den ligger vel gjerne på rundt 1,5-4 g. pr. 100, det mange ikke vet er at dette ikke alltid er sant., de jukser rett og slett litt. Karbohydratene er regnet ut fra et gjennomsnitt og svaret legges ofte langt under gjennomsnittet. Grunnen til at de kan gjøre det på den måten er at det er individuelt hvor mye karbohydrater kroppen tar opp fra barene. Med andre ord kan net. carb være helt opp mot 10-15. g pr. 100 hvis kroppen din er mottakelig for å ta de opp.
Jeg forstår ikke hvorfor noen giddere å spise sånne kunstige drittprodukter?
Hvorfor da ikke lage foreksempel hjemmelagede knekkebrød eller muslibarer? Eller bruke noen minutter ekstra om morningen på å pakke med et mellommåltid?
The Road
05.10.2011 kl.11:29
Luna Anette
05.10.2011 kl.11:54
Charlotte
05.10.2011 kl.12:59
lovelyliller.com -
05.10.2011 kl.14:15
Jeanette (Min lavkarboverden)
05.10.2011 kl.15:15
Prøvde derimot å lage mine egne proteinbarer, men de ble ekle - men får prøve igjen ;-)
Sara
05.10.2011 kl.15:24
Men fint du informerer om dette, for mange lever nok på en rosa sky og i god tro om at dette løser vektproblemet og søtsuget deres.
In the end, så er nok disse Atkins produktene laget for å tjene penger.
Medusa
06.10.2011 kl.14:47
Så da lager jeg heller lignende greier hjemme, av mørk sjokolade :)
Polleke
07.10.2011 kl.09:25