Dag to på ketolysekurslederkurs!

Nå sitter vi her på SAS-hotellet på gardermoen klare for enda en dag med foredrag fra Dr. Torkil Andersen, mannen bak ketolysekuren.

Det er utrolig hvor mye man lærer på kurs, både fra kursholderen og ikke minst fra andre kursdeltakere!

Som jeg har sagt før er jeg litt som bambi på isen/bønder i byen når det gjelder storby og kollektivtrafikk. Så på vei til hotellet klarte jeg ikke å skjønne hvordan man kjøpte billett på flytoget, heldigvis syntes konduktørdama synn på meg så hun skrev en lapp jeg kunne gi når jeg kom på gardermoen!


Vel fremme på flyplassen klarte jeg å gå meg bort to ganger før jeg endelig fant hotellet kurset er på..

Igår lærte jeg noe veldig interessant om disse Atkinsproduktene - og barene som så mange av dere sverger til, skal skrive et innlegg om det til uka! Det blir nok en liten aha-opplevelse

9 kommentarer

Dzana

02.10.2011 kl.10:40

Gleder meg til å lese det om Atkins. Vurderte å kjøpe men får nok vente litt med det..

Becca

02.10.2011 kl.10:47

høres gøy ut!:)

9cko

02.10.2011 kl.15:22

Jeg klarer ikke de barene, de er en partystopper for min del. Kunstig søtning ødelegger alt for min del, så det blir bare brukt i spesielle tilfeller som på juleaften eller i bursdager.

Polleke

02.10.2011 kl.16:00

Ånei! Ikke ta fra meg barene mine :P Holder meg i ketolyse med dem, og stiller søtsuget! Så pliiiis, ikke drep min kjærlighet :P
Det gleder jeg meg til å lese om :) Selv har jeg prøvd atkinsbar en gang. Det ble litt for søtt for meg, så jeg har igrunn droppet å kjøpe fler av de enn den ene gangen, men finnes jo flere typer da. Men blir spennende å se hva du lærte om de da :) Looking forward ;)

Camilla

02.10.2011 kl.21:21

Så kjekkt at du tar kostholdsveileder kurset til Torkil :D Jeg hadde faktisk tenkt å ta det selv, er jo den boken som gjorde at jeg skiftet kosthold. Men det blir grunnmedesin på meg først å senere div kurser som går på lavkarbo. Har veldig lyst å ta det som er i spania :).

Skal du holde kurser selv da etter kurset ? :)

MariHalvorsen

02.10.2011 kl.21:56

Er så stolt av deg søta, du er så flink!! :)

lovelyliller.com -

02.10.2011 kl.22:46

spennende. ha det bra på kurs!

:)

03.10.2011 kl.02:32

lovelyliller.com: Tusen takk søta! :)

Thomas: Har alltid hatt flere guttevenner enn jentevenner;) Vi kommer nok på byen til helgen eller neste. Takktakk, blir spennende med kurs, du får melde deg på ett:D

Stine :): Hehe nei jeg har nok ikke noe silikon gitt.. Det er nok vinkelen på bildet som gjør at du synes det er uproporsjonalt, de passer egentlig greit til størrelsen min;)

Skriv en ny kommentar

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits