Lavkarbo-junkfoodmiddagen fra igår!

Igår hadde jeg store planer om å være hjemme hele kvelden, men som alle andre kvelder skjedde selvfølgelig ikke det. Så da måtte jeg til med kjapp middag, igjen.

Denne gangen ble det enkelt og greit en stor porsjon sellerirotfries med ketchup og pomfrikrydder. UTROLIG godt, mettende og kjapt og lage!

Oppskrift på sellerirotfries finner du her


Jeg er veldig usikker på det totale fettinnholdet for vet ikke hvor mye olje selleriroten trekker til seg under friteringen. Men, en kamerat fortalte meg at hvis man putter det som skal friteres i oljen før oljen blir varm så vil det trekke til seg mer olje totalt. Så jeg gjør alltid det for å få i meg nok fett pluss at jeg synes det smaker bedre da.

Det totale karbohydratinnholdet i dette måltidet er ca. 6 g. med ketchupen.

 

6 kommentarer

lovelyliller.com -

28.09.2011 kl.09:48

nam nam nam :D me gusta!

Heidi

28.09.2011 kl.14:11

Er for tiden på campkilokur og skal være det fram til desember, men etter endt kur så skal de fries'a testes ut !! :-D

Nina-Jeanette

28.09.2011 kl.20:39

Har starta på campkilo jeg også nå....Hvor mange kilo har du igjen før du er i mål nå da, Linda??? Du er virkelig kreativ :)

Mari

29.09.2011 kl.09:39

Nam flinka!! :) Du er så flink til å lage mat.

Maria

30.09.2011 kl.02:52

Naaam!

Skriv en ny kommentar

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits