Dagens frokost, lunsj, middag og kveldsmat!

Nå er jeg på dag 3 av CampKilo Kickstart og herlighet jeg er så mett!
Forje gang jeg prøvde pulveret ble jeg helt utrolig sulten på kveldene mens denne gangen er det ikke noen ting i forhold. Så hvis du skal prøve KickStart anbefaler jeg deg virkelig å komme deg i ketose på egenhånd før du begynner på pulver. Da blir overgangen mye mildere!

Her er altså bilde av alle mine måltider:


Dette er CampKilo Kickstart med blåbær - og vaniljesmak, den smaker best synes jeg.

Jeg blander pulveret med 1 liter vann, de fleste bruker nok en del mindre men jeg sliter sånn med å få i meg nok væske og på den måten er jeg sikker på at jeg får i meg hvertfall 4 liter om dagen

 

10 kommentarer

Siv

07.09.2011 kl.14:46

Hvor mye pulver har du i når du har en liter vann? :)

lovelyliller.com -

07.09.2011 kl.15:16

fint at du slipper sulten da! :D

gymsokkbaby

07.09.2011 kl.16:40

Aiai, hvor mye har du gått ned så langt da kjære?

:)

07.09.2011 kl.17:33

Siv: Har i den mengden pulver det står på pakken at man skal ha pr. måltid:)

:)

07.09.2011 kl.17:33

lovelyliller.com: Ja, haaaater å gå sulten, så det er godt å slippe :D

:)

07.09.2011 kl.17:34

gymsokkbaby: Har vært flink og ikke hoppet på vekten enda, skal prøve å vente så mange dager jeg klarer :D

miasnyejeg

07.09.2011 kl.21:54

Hei!

Endelig fant jeg deg igjen! Jeg var fast leser av loonesverden, og hadde store planer om å begynne på lavkarbo jeg også, etter å blitt så inspirert av deg. Men så skjedde det så mye, og ja, nå sitter jeg her da, og du har jo flyttet over hit. Nå er jeg endelig i gang og har gått ned 15kg på lavkarbo ;-D

Tusen takk for inspirasjonen du gav meg på loonesverden ;-)

Kan du fortelle litt om denne shaken du skal gå på, og hvor lenge?

Klem fra Mia ;-)

:)

08.09.2011 kl.04:59

miasnyejeg: Så koselig å høre at du var fast leser av den gamle bloggen min! :) Og gratulerer KJEMPEMASSE med -15 kg, det er jo fenomenalt bra frøken!!

hvis du går inn her http://carbcounter.blogg.no/campkilo.html så kan du lese alt jeg har skrevet om campkilo, jeg har kjempetro på at den dietten faktisk fungerer! Skal gå på den i 3 uker i førsteomgang også tar jeg det derifra etterhvert :)

Ha en kjempefin dag, klem tilbake :)

Maren

07.10.2011 kl.01:12

Hei!

Jeg lurte på om du gikk ut noe i tiden du gikk på campkilo? Vurderer å prøve selv nå snart. Har gått på lchf i en liten stund og tenkte, som du skrev, at det sikkert var lettere å begynne på campkilo når jeg allerede har kvittet meg med mesteparten av karbohydratene i min hverdag. Tingen er den at jeg skal i ett par bursdager i løpet av mnd og lurte på om det er mulighet å drikke alkohol på campkilo eller om det ødelegger hele opplegget? Tenkte da på å eventuelt drikke ren vodka blandet med vann og funsaft, eller blandet med sukkerfri brus? Setter veldig stor pris på svar :)

P.S. Du er til kjempestor inspirasjon og jeg leser mye inne på bloggen din hver dag

:)

07.10.2011 kl.01:22

Maren: Hei :) ja, det gjorde jeg et par ganger. campkilo er jo både lavkarbo og lavkalori, så lavkaloridelen ødelegger man jo når man drikker siden alkohol er prekka med kalorier. Men det går jo fint ann å holde seg i ketose med å drikke de tingene du sa:) Men husk for all del at man ikke tåler noen ting omtrent før man blir søppledritings når man går på sånne pulverkurer. Lykke til:)

Tusen takk, koselig å høre at du leser bloggen min :)

Skriv en ny kommentar

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits