Pizzasnurrer!

Pizzasnurrer er kjempegodt! Det er en super greie lage litt ekstra av og ha med seg som niste p skole/jobb i dagene etter man hadde det til middag.

Til bunnen brukte jeg samme oppskrift som jeg alltid gjr, den finner du her.

Fyll:
- 200 g. stekt kjttdeig
- 40 g. hakket lk
- 200 g. revet ost
- 1 ss tomatpur fra landlord

Nr bunnen er stekt legger man den opp ned p et nytt bakepapir og drar forsiktig av papiret p undersiden. Gni tomatpur ut over og legger p det fyllet man mtte nske. Ha p rikelig med ost, pass p f nok i ytterkanten, osten fungerer som lim. Rull pizzaen sammen og stek i bunnen av ovnen til osten er smeltet.
Kutt rullen opp i passe store stykker, viola ferdig!

Nringsinnhold:
Energi: 1670 kcal
Karbohydrat: 6,8 g.
Fett: 120 g.
Protein: 145 g.

24 kommentarer

lizzieskrivestue

28.03.2011 kl.13:31

nam nam s skikkelig godt ut =)

Phoebe

28.03.2011 kl.14:15

S god id! Skal jammen meg lage snn til samboeren min. Han trenger litt lunch til ha med p jobb.

ella

28.03.2011 kl.14:56

TAKK FOR AT DU DELER S MANGE GODE OPPSKRIFTER MED OSS!!!

Gry & veien mot drmmevekta

28.03.2011 kl.16:23

hh, det s skikkelig diggers ut! :o)

Charlotte

28.03.2011 kl.16:54

Denne m prves. Har enda ikke prvd ut din versjon av pizzabunn enda heller :)

sugarfreee

28.03.2011 kl.17:36

Det s sikklig digg ut, men hvor mange snurrer blir det av oppskriften? :)

lovelyliller :)

28.03.2011 kl.18:39

hrreminhatt! s nyyydelig ut!!! !namnam nam

Lotte

28.03.2011 kl.18:44

S utrolig inspirerende blogg du har! Har nettopp begynt med lavkarbo selv, og fr masse tips og ideer herifra. Har til og med startet egen blogg selv www.lottesinverden.wordpress.com

Nina-Jeanette

28.03.2011 kl.22:39

Du....! Nr du lager bernaise...nr har du i jbkm??? :)

:)

28.03.2011 kl.23:48

sugarfreee: Tror jeg fikk 10-12 snurrer. Glemte telle :p

:)

28.03.2011 kl.23:49

Lotte: Tusen takk:) Lykke til med lavkarbo og bloggingen;)

:)

28.03.2011 kl.23:50

Nina: Jeg bruker ikke jbkm i bernaise somregel. Den blir tykk nok av seg selv. Men om jeg skulle gjort det s ville det blitt helt til slutt :)

Malin

29.03.2011 kl.15:21

Hei! Jeg har tenkt begynne p lav karbo diett, men vet ikke helt om jeg har skjnt det. Er det snn at man skal spise s mye fett som mulig?

Ida

31.03.2011 kl.10:30

Er det 5 karb i hele? Isfall blir det veldig lite pr stk:D S veldig godt ut!

Vibeke

31.03.2011 kl.12:06

Har nettopp bestilt meg ketolysekuren fra nettet, og venter i spenning p den. I mens leser jeg p din blogg, her er det jammen mange spennende oppskrifter!

Jeg lurte p en ting, nr du skriver nringsinnhold, er det da pr 100 g, eller for alt du ender opp med av pizzastykker?

:)

31.03.2011 kl.16:12

Ida: Nei, jeg glemte legge p karbo for fyllet. Men det er ikke mer enn ca. 6,8-7 g. i hele. S det er ikke mye pr. stk uansett :D

:)

31.03.2011 kl.16:15

Vibeke: Nr jeg skriver nringsinnhold er det s og si alltid totalt i hele oppskriften. Jeg er for lat til regne ut hva det blir pr. 100 g.:p

June Ingdal

01.04.2011 kl.09:46

Laget disse i gr! NAM! Mine ble veeeeldig store da, men ogs veldig gode! S n har jeg lunsj p jobben ogs ^^

Sigrun

01.04.2011 kl.17:43

Disse skal jeg lage til middag i dag :) Har akkurat begynt p lavkarbo, type denne uka, og du gir masse inspirasjon og motivasjon! Utrolig deilig se at man kan spise s mye deilig mat! Gleder meg til flere oppskrifter :) Forresten... Hvor fr du kjpt jbkm?

appricot

02.04.2011 kl.17:32

Dette s veldig godt ut :)

Nr du har skrevet nringsinnhold etter oppskriftene dine, gjelder det da hele deigen/ formen osv eller er det pr stk/ pr mltid?

Veldig masse godt du har inne p denne bloggen :)

:)

04.04.2011 kl.09:29

Sigrun: S hyggelig hre, tusen takk:) jbkm (johannesbrdkjernemel) fr man kjpt p helsekostbutikker. Lykke til med lavkarboen fremover!

:)

04.04.2011 kl.09:32

appricot: Det er kjempegodt;) Nringsinnholdet gjelder hele oppskriften som er lagt ut. Jeg orker ikke begynne regne p hva det er pr. 100 gram osv:p

LN

21.07.2011 kl.14:33

Hei! Inspirerende blogg, skal begynne p lavkarbo n og har funnet masse inspirasjon p bloggen din! Denne retten ser skikkelig god ut, men jeg lurer litt p hva du har laget bunnen av? Ser ikke at du har skrevet noe om det?

:)

13.08.2011 kl.15:31

LN: Joda, oppskriften p bunnen har jeg linket til i innlegget:) Det str "Til bunnen brukte jeg samme oppskrift som jeg alltid gjr, den finner du her." og hvis du trykker p "her" s kommer du rett til oppskriften :)

Skriv en ny kommentar

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du sprsml ang. ketolysekuren er det bare sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder s liker tro at jeg kan svare p de fleste sprsml rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits