Pizzasnurrer!

Pizzasnurrer er kjempegodt! Det er en super greie å lage litt ekstra av og ha med seg som niste på skole/jobb i dagene etter man hadde det til middag.

Til bunnen brukte jeg samme oppskrift som jeg alltid gjør, den finner du her.

Fyll:
- 200 g. stekt kjøttdeig
- 40 g. hakket løk
- 200 g. revet ost
- 1 ss tomatpurè fra landlord

Når bunnen er stekt legger man den opp ned på et nytt bakepapir og drar forsiktig av papiret på undersiden. Gni tomatpurè ut over og legger på det fyllet man måtte ønske. Ha på rikelig med ost, pass på å få nok i ytterkanten, osten fungerer som lim. Rull pizzaen sammen og stek i bunnen av ovnen til osten er smeltet.
Kutt rullen opp i passe store stykker, viola ferdig!

Næringsinnhold:
Energi: 1670 kcal
Karbohydrat: 6,8 g.
Fett: 120 g.
Protein: 145 g.

24 kommentarer

lizzieskrivestue

28.03.2011 kl.13:31

nam nam så skikkelig godt ut =)

Phoebe

28.03.2011 kl.14:15

Så god idè! Skal jammen meg lage sånn til samboeren min. Han trenger litt lunch til å ha med på jobb.

ella

28.03.2011 kl.14:56

TAKK FOR AT DU DELER SÅ MANGE GODE OPPSKRIFTER MED OSS!!!

Gry & veien mot drømmevekta

28.03.2011 kl.16:23

Åhh, det så skikkelig diggers ut! :o)

Charlotte

28.03.2011 kl.16:54

Denne må prøves. Har enda ikke prøvd ut din versjon av pizzabunn enda heller :)

sugarfreee

28.03.2011 kl.17:36

Det så sikklig digg ut, men hvor mange snurrer blir det av oppskriften? :)

lovelyliller :)

28.03.2011 kl.18:39

å hærreminhatt! så nyyydelig ut!!! !namnam nam

Lotte

28.03.2011 kl.18:44

Så utrolig inspirerende blogg du har! Har nettopp begynt med lavkarbo selv, og får masse tips og ideer herifra. Har til og med startet egen blogg selv www.lottesinverden.wordpress.com

Nina-Jeanette

28.03.2011 kl.22:39

Du....! Når du lager bernaise...når har du i jbkm??? :)

:)

28.03.2011 kl.23:48

sugarfreee: Tror jeg fikk 10-12 snurrer. Glemte å telle :p

:)

28.03.2011 kl.23:49

Lotte: Tusen takk:) Lykke til med lavkarbo og bloggingen;)

:)

28.03.2011 kl.23:50

Nina: Jeg bruker ikke jbkm i bernaise somregel. Den blir tykk nok av seg selv. Men om jeg skulle gjort det så ville det blitt helt til slutt :)

Malin

29.03.2011 kl.15:21

Hei! Jeg har tenkt å begynne på lav karbo diett, men vet ikke helt om jeg har skjønt det. Er det sånn at man skal spise så mye fett som mulig?

Ida

31.03.2011 kl.10:30

Er det 5 karb i hele? Isåfall blir det veldig lite pr stk:D Så veldig godt ut!

Vibeke

31.03.2011 kl.12:06

Har nettopp bestilt meg ketolysekuren fra nettet, og venter i spenning på den. I mens leser jeg på din blogg, her er det jammen mange spennende oppskrifter!

Jeg lurte på en ting, når du skriver næringsinnhold, er det da pr 100 g, eller for alt du ender opp med av pizzastykker?

:)

31.03.2011 kl.16:12

Ida: Nei, jeg glemte å legge på karbo for fyllet. Men det er ikke mer enn ca. 6,8-7 g. i hele. Så det er ikke mye pr. stk uansett :D

:)

31.03.2011 kl.16:15

Vibeke: Når jeg skriver næringsinnhold er det så og si alltid totalt i hele oppskriften. Jeg er for lat til å regne ut hva det blir pr. 100 g.:p

June Ingdal

01.04.2011 kl.09:46

Laget disse i går! NAM! Mine ble veeeeldig store da, men også veldig gode! Så nå har jeg lunsj på jobben også ^^

Sigrun

01.04.2011 kl.17:43

Disse skal jeg lage til middag i dag :) Har akkurat begynt på lavkarbo, type denne uka, og du gir masse inspirasjon og motivasjon! Utrolig deilig å se at man kan spise så mye deilig mat! Gleder meg til flere oppskrifter :) Forresten... Hvor får du kjøpt jbkm?

appricot

02.04.2011 kl.17:32

Dette så veldig godt ut :)

Når du har skrevet næringsinnhold etter oppskriftene dine, gjelder det da hele deigen/ formen osv eller er det pr stk/ pr måltid?

Veldig masse godt du har inne på denne bloggen :)

:)

04.04.2011 kl.09:29

Sigrun: Så hyggelig å høre, tusen takk:) jbkm (johannesbrødkjernemel) får man kjøpt på helsekostbutikker. Lykke til med lavkarboen fremover!

:)

04.04.2011 kl.09:32

appricot: Det er kjempegodt;) Næringsinnholdet gjelder hele oppskriften som er lagt ut. Jeg orker ikke begynne å regne på hva det er pr. 100 gram osv:p

LN

21.07.2011 kl.14:33

Hei! Inspirerende blogg, skal begynne på lavkarbo nå og har funnet masse inspirasjon på bloggen din! Denne retten ser skikkelig god ut, men jeg lurer litt på hva du har laget bunnen av? Ser ikke at du har skrevet noe om det?

:)

13.08.2011 kl.15:31

LN: Joda, oppskriften på bunnen har jeg linket til i innlegget:) Det står "Til bunnen brukte jeg samme oppskrift som jeg alltid gjør, den finner du her." og hvis du trykker på "her" så kommer du rett til oppskriften :)

Skriv en ny kommentar

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits