Kylling i karrisaus med jukseris
Karrisaus:
1 dl fløte
1/2 dl. creme fraiche
50 g. smør
1 dl vann
1/2-1 ts JBKM (det glemte jeg, som man ser på bildet)
Karrikrydder - eller paste, salt, pepper, hvitløkskrydder, paprikakrydder, oregano
1 kyllingfilèt
1/2 grønn paprika
15 g. rød paprika
15 g. gul løk
Bland alt til karrisausen i en kjele og la det stå å koke mens du kutter opp kylling og grønnsaker i passe store biter. På den måten får sausen trekt til seg mer av smakene fra krydderne.
Stek kyllingen og grønnsakene i meierismør til de får en gylden skorpe. Hell alt over i karisausen (husk å få med smøret). La alt stå å småkoke mens du lager jukserisen.
Jukseris:
Raspet blomkål
Smør
Dette er superenkelt og godt. Du rasper blomkål på den grove siden av rivjernet og steker det på høy varme i masse smør
Næringsinnhold:
Energi: 1250 kcal
Karbohydrat: 5,1 g.
Fett: 112 g.
20.03.2011 kl.16:26
paaslankiing
20.03.2011 kl.16:33
liker at du skriver næringsinnholdet også :)
ser du har leka deg litt i photoshoppen denne gangen også med skriften..;) Men det er utrolig kult da! ;)
Gry & veien mot drømmevekta
20.03.2011 kl.16:34
Linn
20.03.2011 kl.16:52
lizzieskrivestue
20.03.2011 kl.18:30
Mats
20.03.2011 kl.19:06
skal bli godt å kunne spise "ris" igjen :D
:)
20.03.2011 kl.19:11
:)
20.03.2011 kl.19:11
:)
20.03.2011 kl.19:12
:)
20.03.2011 kl.19:13
lovelyliller :)
20.03.2011 kl.19:44
Mats
20.03.2011 kl.19:48
lizzieskrivestue
20.03.2011 kl.22:17
Karin
20.03.2011 kl.22:51
:)
20.03.2011 kl.23:14
:)
20.03.2011 kl.23:15
:)
20.03.2011 kl.23:19
Mats
21.03.2011 kl.01:35
Pia
21.03.2011 kl.14:44
:)
21.03.2011 kl.14:50
Pia
21.03.2011 kl.15:08
:)
21.03.2011 kl.15:15
Pia
21.03.2011 kl.15:35
:)
21.03.2011 kl.15:38
Mats
21.03.2011 kl.20:38
24.08.2011 kl.19:45
:)
29.08.2011 kl.05:09