Lavkarbopizza med næringsinnhold:















23 kommentarer

Livet på Svalbard

16.03.2011 kl.16:24

Nam!

MissDreamy

16.03.2011 kl.18:59

det så utrolig godt ut!

lovelyliller :)

16.03.2011 kl.19:20

*sikkle på tastaturet*

paaslankiing

17.03.2011 kl.16:28

har lagd den pizzaen masse etter at eg fant den på den gamle bloggen din ;) men kordan har du fått til sånn skrift? :P

:)

18.03.2011 kl.00:14

paaslankiing: Den pizzaen er genialt god:D hehe, jeg leika meg i photoshop med den skriften :)

Hanne og Karis lavkarbohverdag

27.03.2011 kl.12:42

Hei!

Takk for en fin oppskrift!

Vi har testet den og lagt den ut på bloggen vår (med lenke til deg). Vi kommer nok til å forsøke den igjen - da med litt tykkere bunn. Denne gangen ble den litt for tynn.

Kari & Hanne

Iselin - mommy, fashion.

27.03.2011 kl.13:48

Den skal jeg prøve tenkte jeg :)

:)

27.03.2011 kl.23:04

Hanne og Karis lavkarbohverdag: Så koselig at dere prøvde oppskriften og linket til meg:) Den er beregnet for min lille hybelkomfyr så skjønner at den kanskje ble litt tynn.

Hanne og Karis lavkarbohverdag

29.03.2011 kl.19:43

Å! Var det en hybelkomfyr?! Vi så bare at du hadde dekket hele brettet og gjorde det samme. Ikke rart den da ble tynn i en vanlig komfyr. Neste gang dobler vi oppskriften. :-)

appricot

02.04.2011 kl.17:11

Dette så jo kjempe godt ut :) Kommer garantert til å prøve :)

appricot

03.04.2011 kl.01:09

Har du forresten oppskrift på de hjemmelagde bollene?

03.04.2011 kl.16:17

Denne pizzabunnen skal jeg få prøvd omgående. "Hungrer" etter nye ting nå som jeg har fått holdt på med lavkarbo en stund. Det ser ut som du har masse gode oppskrifter, må nok innom her av og til og hente inspirasjon ja :-)

:)

04.04.2011 kl.09:34

appricot: Kjøttbollene var bare noe jeg slang sammen uten å tenke noe spesielt over det. Men tror jeg brukte noe sånn som 150 g. kjøttdeig, 1 ss seterrømme, salt, pepper, tørket chilli, løkpulver, paprikapulver, oregano og en god del annet krydder.

Elisabeth

05.04.2011 kl.15:14

Næringsinnholdet er det per 100gram?

:)

06.04.2011 kl.22:25

Elisabeth: Nei, det er det totale næringsinnholdet :)

Malin Elise Strøm

17.04.2011 kl.22:09

Brukte oppskriften på denne bunnen i går, synes det ble kjempegodt! Har linket til bloggen din i to innlegg nå, syns du har så mye bra her altså! :D Fortsett med mange gode oppskrifter :)

Spisemonsteret

08.07.2011 kl.09:38

er næringsinnholdet for hele pizzaen eller ett stykke?

Lille familien Skundberg

04.08.2011 kl.14:43

Åå, det må jeg prøve :) Næringsinnholdet? Er det for hele bunnen?

:)

13.08.2011 kl.15:27

Spisemonsteret: Det er for hele pizzaen :)

:)

13.08.2011 kl.15:32

Lille familien Skundberg: Det er for hele :)

Sigurd Hagen

18.08.2011 kl.00:52

Hei!

Tusen takk for en veldig god bunn. :) Var litt skeptisk, men den skepsisen forsvant da første stykke var fortært. :)

Dette kommer til å gjøre lavkarbo hverdagen enklere, så igjen Tusen takk! :)

Nille

22.09.2011 kl.17:59

Så kjempegodt ut, hvor stor var formen du brukte? :)

:)

22.09.2011 kl.18:28

Nille: Det er utrolig godt!:D Jeg har en hybelkomfyr, så den er vel ca. 2/3 av størrelsen på vanlige stekeplater. Når jeg lager pizza hjemme hos foreldrene mine (de har normalstørrelse på ovnen) bruker jeg denne oppskriften: http://carbcounter.blogg.no/1314119619_tips_til_enkel__lavka.html - bruker 4 små egg eller 3 store :)

Skriv en ny kommentar

, Jevnaker

Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :) Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)

Norske blogger
hits