Vi har testet den og lagt den ut på bloggen vår (med lenke til deg). Vi kommer nok til å forsøke den igjen - da med litt tykkere bunn. Denne gangen ble den litt for tynn.
Hanne og Karis lavkarbohverdag: Så koselig at dere prøvde oppskriften og linket til meg:) Den er beregnet for min lille hybelkomfyr så skjønner at den kanskje ble litt tynn.
Å! Var det en hybelkomfyr?! Vi så bare at du hadde dekket hele brettet og gjorde det samme. Ikke rart den da ble tynn i en vanlig komfyr. Neste gang dobler vi oppskriften. :-)
Har du forresten oppskrift på de hjemmelagde bollene?
03.04.2011 kl.16:17
Denne pizzabunnen skal jeg få prøvd omgående. "Hungrer" etter nye ting nå som jeg har fått holdt på med lavkarbo en stund. Det ser ut som du har masse gode oppskrifter, må nok innom her av og til og hente inspirasjon ja :-)
appricot: Kjøttbollene var bare noe jeg slang sammen uten å tenke noe spesielt over det. Men tror jeg brukte noe sånn som 150 g. kjøttdeig, 1 ss seterrømme, salt, pepper, tørket chilli, løkpulver, paprikapulver, oregano og en god del annet krydder.
Brukte oppskriften på denne bunnen i går, synes det ble kjempegodt! Har linket til bloggen din i to innlegg nå, syns du har så mye bra her altså! :D Fortsett med mange gode oppskrifter :)
Nille: Det er utrolig godt!:D Jeg har en hybelkomfyr, så den er vel ca. 2/3 av størrelsen på vanlige stekeplater. Når jeg lager pizza hjemme hos foreldrene mine (de har normalstørrelse på ovnen) bruker jeg denne oppskriften: http://carbcounter.blogg.no/1314119619_tips_til_enkel__lavka.html - bruker 4 små egg eller 3 store :)
Skriv en ny kommentar
, Jevnaker
Min egen lille online kokebok hvor alle oppskriftene er lavkarbo :)
Har du spørsmål ang. ketolysekuren er det bare å sende melding. Jeg er godkjent ketolysekursleder så liker å tro at jeg kan svare på de fleste spørsmål rundt et ketogent kosthold :)
Livet på Svalbard
16.03.2011 kl.16:24
MissDreamy
16.03.2011 kl.18:59
lovelyliller :)
16.03.2011 kl.19:20
paaslankiing
17.03.2011 kl.16:28
:)
18.03.2011 kl.00:14
Hanne og Karis lavkarbohverdag
27.03.2011 kl.12:42
Takk for en fin oppskrift!
Vi har testet den og lagt den ut på bloggen vår (med lenke til deg). Vi kommer nok til å forsøke den igjen - da med litt tykkere bunn. Denne gangen ble den litt for tynn.
Kari & Hanne
Iselin - mommy, fashion.
27.03.2011 kl.13:48
:)
27.03.2011 kl.23:04
Hanne og Karis lavkarbohverdag
29.03.2011 kl.19:43
appricot
02.04.2011 kl.17:11
appricot
03.04.2011 kl.01:09
03.04.2011 kl.16:17
:)
04.04.2011 kl.09:34
Elisabeth
05.04.2011 kl.15:14
:)
06.04.2011 kl.22:25
Malin Elise Strøm
17.04.2011 kl.22:09
Spisemonsteret
08.07.2011 kl.09:38
Lille familien Skundberg
04.08.2011 kl.14:43
:)
13.08.2011 kl.15:27
:)
13.08.2011 kl.15:32
Sigurd Hagen
18.08.2011 kl.00:52
Tusen takk for en veldig god bunn. :) Var litt skeptisk, men den skepsisen forsvant da første stykke var fortært. :)
Dette kommer til å gjøre lavkarbo hverdagen enklere, så igjen Tusen takk! :)
Nille
22.09.2011 kl.17:59
:)
22.09.2011 kl.18:28